www.iiiWe.com » ناگفته‌هایی درباره چای سبز

 صفحه شخصی مرضیه پورمجیدی   
 
نام و نام خانوادگی: مرضیه پورمجیدی
استان: آذربایجان غربی - شهرستان: ارومیه
رشته: کارشناسی ارشد معماری
شغل:  نمایندگی فروش نرم افزار سازه 90 -سازه نگار آذربایجانغربی
شماره نظام مهندسی:  141001515
تاریخ عضویت:  1388/12/21
 روزنوشت ها    
 

 ناگفته‌هایی درباره چای سبز بخش عمومی

16

متخصصان تغذیه بر این باورند که مصرف چای سبز از رشد تومورها در سرطان‌های مری، معده و روده جلوگیری می‌کند و سبب کاهش اضافه وزن و لاغری افراد می‌شود؛ همچنین مصرف این ماده جذب کلسترول در بدن را مهار کرده و باعث تخریب تریگیلیسیریدها در بافت چربی می‌شود.

به عقیده آنان، چای سبز آرامش‌بخش است و خستگی عضلانی و روانی را برطرف می‌کند؛ همچنین چسبندگی پلاکت‌های خونی را کاهش داده و در نتیجه در جلوگیری از تشکیل لخته‌های خونی مؤثر است و فشار خون و سطح قند خون را نیز کنترل می‌کند.

تحقیقات جدید پژوهشگران نشان داده است که مردان و زنان مسنی که در روز یک یا چند فنجان چای سبز می‌‌نوشند، کمتر احساس پیری و افسردگی می‌کنند زیرا اسید آمینه‌‌ی تیانین موجود در چای سبز نقش یک آرام بخش قوی را برای مغز ایفا می‌‌کند.

دکتر منصور رضایی متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی در گفت و گو با ایران در خصوص تفاوت‌های چای سیاه با چای سبز می گوید: هر دو چای از نظر مواد آنتی‌اکسیدانی به هم شبیه هستند اما تنها مرحله تولیدشان با هم متفاوت است.

به گفته وی، چای سبز از بخار دادن برگ‌های تازه گیاه چای در حرارت‌های بالا تولید می‌شود که به موجب آن آنزیم‌های اکسید کننده موجود در این برگ‌ها غیرفعال شده در حالی که محتوی پلی فنلی آنها دست نخورده و سالم باقی می‌ماند.

رضایی معتقد است، پلی فنل‌های موجود در چای سبز عمدتاً با نام فلاونول‌ها و کاتشین‌ها شناخته می‌شوند که 30 تا 40 درصد از مواد جامد استخراج شده از برگ‌های چای سبز خشک را تشکیل می‌دهند و مطالعات انجام شده بر روی حیوانات و همچنین انسان‌ها نشان داده است که این ترکیبات به‌طور قابل ملاحظه‌ای دارای خواص آنتی‌اکسیدانی، ضدسرطانی، ضد التهابی و ضد باکتریایی هستند.

وی می‌افزاید: چای سیاه در طی فرایند تولید بسیاری از موادی که در سلامتی انسان نقش دارد را از دست می‌دهد و این در حالی است که چای سبز 6 برابر چای سیاه خواص آنتی‌اکسیدانی دارد.

این متخصص تغذیه بر این باور است که نوشیدن چای سبز علاوه بر کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها، تنظیم قند خون، کاهش فشار خون، افزایش قدرت سیستم عصبی، تسهیل در کاهش وزن بدن، کمک به جلوگیری از زخم معده، کند کردن روند پیری، مقابله با ویروس سرماخوردگی و آنفلوآنزا و حتی درمان بیماری‌های لثه و جلوگیری از اختلالات تنفسی نیز مؤثر است.

رضایی تاکید کرد: چای سبز نباید به صورت داغ مصرف شود بلکه باید ولرم باشد، و همراه آن به جای قند که مضرات بسیاری دارد از خرما یا عسل استفاده کرد.

وی ادامه می‌دهد: این نوشیدنی دارویی قادر است پوست بدن را از صدمات کوتاه‌مدت و درازمدت اشعة خورشید در امان نگه دارد و نیز تئوبرومین موجود در آن عامل افزاینده ادرار بدن است که در افرادی که دارای مشکل کلیه هستند موجب تحلیل سنگ کلیه می‌شود.

به گفته متخصصان طب سنتی نیز چای سبز تشنگی را تسکین می‌دهد، سردرد را آرام می‌کند و علاوه بر آنکه خون و رنگ رخسار را صاف می‌کند؛ بوی بد دهان را از بین می‌برد؛ همچنین به علت داشتن شبه فلز فلوئور مینای دندان و استخوان‌ها را تقویت کرده از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری می‌کند.

http://www.tabnak.com/nbody.php?id=110718

یکشنبه 22 خرداد 1390 ساعت 10:17  
 نظرات    
 
علیرضا احمدی 16:06 یکشنبه 22 خرداد 1390
2
 علیرضا احمدی
موفق باشی.
علیرضا احمدی 16:06 یکشنبه 22 خرداد 1390
7
 علیرضا احمدی
بسیاری از خواص چای سبز مربوط به ماده ای به نام کاتچین است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن بسیار بالا بوده و نسبت به آنتی اکسیدانهای معروفی چون ویتامینهای C و E بسیار قویتر عمل می کند. نوشیدن چای سبز می تواند احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف را کاهش دهد؛ از بیماریهای ساده باکتریایی گرفته تا بیماریهای مزمنی چون بیماریهای قلبی، سکته، سرطان، مشکلات دهانی دندانی، و استئوپرز. گیاه چای گل بزرگی است که دارای برگهای همیشه سبز است و همانطور که اشاره شد، چای سبز بومی کشور چین است و در آن کشور بیش از پنج هزار سال مورد مصرف بوده است. امروزه چای در تمامی نقاط آسیا و بخشهایی از خاورمیانه و آفریقا نیز کشت می شود. چای سیاه تخمیر داده می شود و به اندازه چای سبز سالم نیست. چای سبز تخمیر داده نمی شود و چای اولانگ نیمه تخمیر شده است.
مهدی ناظمی 08:30 دوشنبه 23 خرداد 1390
8
 مهدی ناظمی
همه اینها قبول.
من صد بار سعی کردم بخورم نشد که نشد ...خیلی تلخه
شما چجوری درست میکنید و میخورید.شاید من بلد نیستم